SugarCRM trainingen

Er zijn nieuwe, dan wel tijdelijke, medewerkers aan boord gekomen die getraind moeten worden in het gebruik met SugarCRM? U werkt al met SugarCRM en wilt nieuwe modules gaan inzetten? U bent op zoek naar een SugarCRM admin training voor uw functioneel applicatie beheerder of systeembeheerder? 

Dit zijn enkele voorbeelden van SugarCRM trainingen die wij verzorgen. De training wordt geheel op maat afgestemd naar gelang uw, specifieke, trainingsbehoefte en het vereiste niveau. Er wordt gewerkt met het “action learning” principe. De leerstof is direct gerelateerd aan de werksituatie van de deelnemer(s). Met wat zij leren in de opleiding kunnen ze direct aan de slag binnen hun bedrijf.

Aanpak en investering

Voorafgaand aan de training wordt middels een telefonische intake uw situatie als de trainingsdoelen besproken. Op basis hiervan wordt het trainingsprogramma op maat ingericht.

SugarCRM trainingen zijn al mogelijk vanaf een dagdeel ad € 500,= exclusief BTW en exclusief de kosten voor de trainingslocatie en catering.

U kunt ook kiezen voor een CRM Strippenkaart. Voor een vast bedrag per jaar tegen een gereduceerd tarief kunt U Trainingen dan wel CRM Workshops afnemen.

Meer informatie of een offerte aanvragen:

  • Ik wil meer weten over SugarCRM Trainingen>>
  • Meer informatie over SugarCRM >>
  • Meer informatie over de CRM Strippenkaart>>
  • Delen van deze informatie: